Категорії
Наша продукція

Політика конфіденційності

Інформація, яку вказує користувач при реєстрації (Прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону, e-mail, адреса доставки товару), є виключно персональними (особистими) даними. Особисті дані покупця (персональні дані) є конфіденційною інформацією, їх збір та  обробка проводиться адміністрацією сайту відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», а також інших нормативно-правових актів України. Інформація, яку добровільно надає користувач є основним джерелом збору персональних даних.

Під час оформлення покупки на сайті інтернет-магазину Twins, замовник самостійно несе відповідальність за достовірність вказаних користувачем персональних даних, крім того, він одночасно дає свою безумовну згоду на використання, збір і обробку особистої інформації. 

  • Якщо зазначається неточна або недостовірна інформація, яка призводить до додаткових витрат продавця, покупець зобов’язаний покрити збитки та витрати за власний кошт (сума здіймається в якості додатку до суми замовленого товару)
  • Відповідальність за здійснення переказів коштів лежить повністю на  банківських установах та платіжних системах, ми не несемо за це жодної відповідальності.   
  • Користувач у добровільній формі надає адміністрації сайту право на збереження та обробку його персональних даних, в тому числі: запис персональних даних в бази даних адміністрації, здійснення довічного зберігання даних, їх оновлення та зміну (якщо була така потреба)
  • Якщо персональні дані користувача піддавались змінам, він зобов’язаний повідомити про це адміністрацію та надати оновлену інформацію у випадку замовлення товару. Користувач особисто несе відповідальність за всі збитки, у разі надання застарілої інформації. 
  • Дані користувача, які він зазначає під час реєстрації є строго конфіденційними. Тому до них мають доступ тільки уповноважені особи адміністрації і власне користувач, проте дані можуть висвітлюватись та надаватись, якщо цього вимагають правоохоронні або інші органи, враховуючи особливості чинного законодавства.